ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων,του 6ου και του 17ου και από φέτος του 11ου Γυμνασίου Πατρών!


Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.

Η Θεολόγος σας
Σταυρούλα ΖευγαράRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

Προσευχή


Κύριε, δεν ξέρω τι να ζητιανέψω απο Εσένα. μόνο Εσύ γνωρίζεις τι μου χρειάζεται. Συ με αγαπάς περισσότερο απο όσο εγω ξέρω να αγαπώ τον εαυτό μου.
Κύριέ μου, δώσε στο δούλο σου εκεινο που ούτε να ζητήσω δεν μπορώ. Δεν τολμώ να σου ζητιανέψω ούτε απαλλαγή απο πάθη, ούτε αρετές, ούτε απόλαυση χάριτος, παρα μόνο στέκομαι μπροστά Σου με την καρδιά μου ανοιχτή απέναντί Σου.
Συ βλέπεις τις ανάγκες που εγώ δεν βλέπω,κοίταξέ με και πράξε κατά το έλεός Σου. Χτύπησε και θεράπευσε, ρίξε με και ανύψωσέμε. Πάλλομαι και σιωπώ μπροστα στην άγια θέλησή Σου και μπροστά στις κρίσεις Σου για μένα.
Προσφέρω τον εαυτό μου ως θυσία προς Εσένα. δεν υπάρχει μέσα μου άλλη επιθυμία παρά μόνο να εκπληρώσω το θέλημά Σου. Μάθε μου να προσέυχομαι. Ελα Εσύ ο Ιδιος μέσα μου να προσεύχεσαι.
Αμήν...
Αγιος Φιλάρετος Μόσχας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com

Follow by Email