ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων,του 6ου και του 17ου και από φέτος του 11ου Γυμνασίου Πατρών!


Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.

Η Θεολόγος σας
Σταυρούλα ΖευγαράRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

Η ιστορία του Αβραάμ: η μεγάλη κλήση, το μεγάλο ναι.


Ο Άγγελος είναι ένας από τους πιο δραστήριους μαθητές μου στην  Α τάξη του Γυμνασίου Κλειτορίας. Σήμερα μου είχε ετοιμάσει μια έκπληξη, αποτυπώνοντας με το δικό του τρόπο, τη συμμετοχή του στην παράδοση του μαθήματος. Με δική του πρωτοβουλία, ζωγράφισε μια σκηνή από τη διδακτική  ενότητα της Α Γυμνασίου <<Η ιστορία του Αβραάμ: η μεγάλη κλήση, το μεγάλο ναι>>.
Με μεγάλη μου χαρά δέχτηκα τη ζωγραφιά του και τον ευχαριστώ πολύ γι αυτό. Παρατηρήστε τις λεπτομέρειες της εικόνας και διαπιστώστε πόσο καλά εκφράζονται τα παιδιά μέσα από την τέχνη σ αυτές τις ηλικίες. 
Μπράβο Άγγελε!

                                               
                                                          Γυμνάσιο και Λύκειο Κλειτορίας.
Κλειτορία

 Η Κλειτορία (σπάνια αναφέρεται και ως Κάτω Κλειτορία) ποιό γνωστή και ακόμα σε χρήση σήμερα με το όνομα Μαζέικα, είναι κωμόπολη της Αχαΐας στην περιοχή των Καλαβρύτων. Βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Αχαΐας στη μέση του κάμπου της Κατσάνας ή Μαζέικου (σήμερα Αροάνιου) και περιβάλλεται από τον Χελμό. Απέχει 25 χιλιόμετρα από τα Καλάβρυτα, 98 χιλιόμετρα από την Πάτρα, 200 χιλιόμετρα απο την Αθήνα, και 60 χιλιόμετρα από την Τρίπολη. Το σημερινό της όνομα προέρχεται από τον αρχαίο Κλείτωρ. Η Κλειτορία είναι χτισμένη αμφιθεατρικά σε μικρό ύψωμα στο σημείο που ο ποταμός Κλείτορας χύνεται στον Αροάνιο[3].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com

Follow by Email