ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων,του 6ου και του 17ου και από φέτος του 11ου Γυμνασίου Πατρών!


Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.

Η Θεολόγος σας
Σταυρούλα ΖευγαράΚυριακή, 28 Απριλίου 2013

ΜΩΡΟ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΕΚΤΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Ο Castillo Gaete θεωρούσε τον εαυτό του Θεό και πίστευε ότι ο κόσμος ήταν έτοιμος να τελειώσει στις 21 Δεκεμβρίου 2012.
ΜΩΡΟ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΕΚΤΑΣ
ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ
 Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ
ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ …ΚΑΡΜΑ ΤΗΣ

   Ένα τριήμερο μωρό θανατώθηκε στη φωτιά σε μια φρικιαστική τελετουργία επειδή ο ηγέτης της σέκτας είχε αποφασίσει ότι ήταν ο αντίχριστος και ότι το τέλος του κόσμου ήταν κοντά.
ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΓΙΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ
Το έγκλημα έγινε σε ένα σπίτι σε λόφο της πόλης Colliguay κοντά στο λιμάνι της Χιλής Valparaiso στις 21 Νοεμβρίου, όπου αφού έκλεισαν με …ταινία το στόμα του βρέφους για να μην ακούγονται οι φωνές του, επικαλέστηκαν τα πνεύματα και το πέταξαν στη φωτιά. Η Αστυνομία έχει συλλάβει τέσσερα άτομα  για τη συμμετοχή τους στην τελετουργία.
«Ήμουν συντετριμμένη, αλλά (μέλη της αίρεσης) μου είπαν ότι έτσι πρέπει να γίνει διότι… αυτό ήταν το κάρμα μου».
Η 25χρονη μητέρα Natalia Guerra, φέρεται να ήταν σύμφωνη με την θυσία της κόρης της. Στην αστυνομία όμως λέγεται ότι είπε: Αξιωματούχος της αστυνομίας είπε ότι κανένας από τους υπόπτους - συμπεριλαμβανομένης και της μητέρας – δεν έχουν δείξει καμία μεταμέλεια για ό, τι συνέβη, πιστεύοντας ότι η θυσία «έσωσε τον κόσμο».
Η σέκτα αυτή ιδρύθηκε το 2005 από τον Ramon Gustavo Castillo Gaete, 36ετών , ο οποίος παραμένει ασύλληπτος. Ο Castillo Gaete, ο οποίος ήταν γνωστός ως «Antares from the Light», θεωρούσε τον εαυτό του Θεό και πίστευε ότι ο κόσμος ήταν έτοιμος να τελειώσει στις 21 Δεκεμβρίου 2012. Πιστεύεται ότι είναι ο πατέρας του μωρού καθώς είχε σεξουαλικές σχέσεις με όλες τις γυναίκες της σέκτας.
ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ
Τα μέλη της ήταν ευυπόληπτα πρόσωπα της Χιλιανής κοινωνίας, και ανωτάτου μορφωτικού επιπέδου. Ο ηγέτης είχε εντοπιστεί παλιότερα στο Περού όπου αγόρασε ayahuasca, ένα παραισθησιογόνο φυτό που θα χρησιμοποιούσε για τον έλεγχο των μελών της ιεροτελεστίας.

Μετάφραση – επιμέλεια ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ  www.egolpion.com
Ευχαριστίες στον κ. Δ.Μάστορη για την αποστολή του υλικού.

ΠΗΓΕΣ:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2314866/Baby-burned-death-bonfire-Chile-cult-leader-decided-antichrist.html
http://localuknews.co.uk/article/baby-burned-to-death-on-bonfire-in-chile-after-cult-leader-decided-she-was-the-antichrist
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2315754/Cult-leader-run-babys-ritual-bonfire-killing-Chile-appear-court-including-childs-mother.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490
http://www.bbc.co.uk/news/world-latin-america-22304694
αναδημοσίευση : http://www.egolpion.com/antares_.el.aspx#ixzz2RnOv9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com

Follow by Email