ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων, και από φέτος του 6ου και του 17ου Γυμνασίου Πατρών.Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.


Η Θεολόγος σας


Σταυρούλα Ζευγαρά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Όρνιθες του Αριστοφάνη και Συννεφούπολη. Μία όμορφη παράσταση των μαθητών του 12ου Γυμνασίου Πατρών.
         Καλωσορίσατε στη Συννεφούπολη!!!...
Η Συννεφούπολη δεν είναι άλλη από την ουτοπική πολιτεία των πουλιών και των ανθρώπων, όπου η βία και η δύναμη της εξουσίας έχουν αντικατασταθεί από την αγάπη, τη δημοκρατία και την αλληλεγγύη πολιτών και κυβερνητών.


     Μία πραγματικά υπέροχη παράσταση, δόθηκε από τους μαθητές του 12ου Γυμνασίου Πατρών, το προηγούμενο Σάββατο 18 Ιουνίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Το σενάριο ήταν ανατρεπτικό, όπως και οι ερμηνείες των ηθοποιών. Διασκεδάσαμε, προβληματιστήκαμε, ονειρευτήκαμε τη Συννεφούπολη, τη χώρα της αγάπης, της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα στους μαθητές και στην εξαίρετο συνάδελφο, κυρία Αιμιλία Ματζουράνη, που με την πρωτοβουλία της και την αγάπη της για το αρχαίο θέατρο αλλά και τους μαθητές της, μας εξασφάλισε ένα ταξίδι στη χώρα των εκπλήξεων, τη Συννεφούπολη!


Όλα αυτά βέβαια μέσα από τις θαυμάσιες και γεμάτες χιούμορ πινελιές του Αριστοφάνη, τη μουσική και το χορό των συντελεστών της παράστασης.


Συγχαρητήρια!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com

Follow by Email