ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων, και από φέτος του 6ου και του 17ου Γυμνασίου Πατρών.Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.


Η Θεολόγος σας


Σταυρούλα Ζευγαρά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

Δραστηριότητα1 Εικονομαχία: Μια τραγωδία που συγκλόνισε την Εκκλησία .

Δραστηριότητα για τους μαθητές της Γ Γυμνασίου.
Αύριο θα σας παραδώσω την 19η ενότητα -Εικονομαχία: Μια τραγωδία που συγκλόνισε την Εκκλησία. Θα ήθελα να παρακολουθήσετε το βίντεο και αύριο να συζητήσουμε μαζί πάνω σ αυτό.

Καλό βράδυ!
Σταυρούλα

2 σχόλια:

π. Γεώργιος είπε...

Το ιστολόγιό σας είναι εξαιρετικό,όπως και η επαφή σας με τους διδασκομένους απ'ότι καταλαβαίνω.Καλή δύναμη

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΑ είπε...

Καλημέρα κι ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Μόνο με την αγάπη και τον αμοιβαίο σεβασμό μπορούμε εμείς οι εκπαιδευτικοί να πλησιάσουμε ουσιαστικά τα παιδιά και να παράγουμε έργο. Ευχαριστώ το Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα μέσα από το χώρο της εκπαίδευσης να μιλάω για το όνομά Του και την αγάπη Του. Π.Γεώργιε, παρακολουθώ το ιστολόγιό σας εδώ και καιρό. Τα θέματα που προβάλλετε είναι άκρως ενδιαφέροντα και αναδύουν ένα άρωμα από τον ουρανό. Να είστε κι εσείς καλά και να συνεχίζετε να μας ενημερώνετε! Καλή εβδομάδα!

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com

Follow by Email