ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων, και από φέτος του 6ου και του 17ου Γυμνασίου Πατρών.Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.


Η Θεολόγος σας


Σταυρούλα Ζευγαρά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2010

Φρίκη...
Μερικοί μαθητές αστειεύονται ότι οι καθηγητές τους έχουν… μάτια στην πλάτη! Στην περίπτωση όμως του Wafaa Bilal αυτό...δεν είναι αστείο αφού τοποθέτησε χειρουργικά μία κάμερα στο πίσω μέρος του κρανίου του!

Ο ιρακινής καταγωγής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης «TischSchooloftheArts» έκανε την επέμβαση σε ένα ινστιτούτο piercing τον περασμένο μήνα στο πλαίσιο ενός επιστημονικού προγράμματος του μουσείου της Ντόχα στο Κατάρ.

«Αυτό θα παρουσιάσει τις απίστευτες καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε» είπε ο Bilal. «Ένα τέτοιο σύστημα σκοπεύει να εγκαθιδρύσει ένα διάλογο για την παρακολούθηση».

Το πρόγραμμα λέγεται «The 3rdI» και εμπεριέχει μία κάμερα από τιτάνιο που θα καταγράφει κάθε λεπτό τι γίνεται πίσω από την πλάτη του Bilal για ένα χρόνο.

Οι εικόνες που θα απαθανατίζονται θα αποστέλλονται στη συνέχεια στο μουσείο Mathaf για επεξεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com

Follow by Email