ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων, και από φέτος του 6ου και του 17ου Γυμνασίου Πατρών.Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.


Η Θεολόγος σας


Σταυρούλα Ζευγαρά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2009

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 22ου Γυμνασίου Πατρών


“..χίλιες φορές μας είχε πεί ο παππούς την ιστορία για την παράξενη μοίρα τους . να πελεκάνε αιώνες τώρα το δέντρο που στηρίζει τον απάνω κόσμο για να το ρίξουν χάμω -πλαααφ- σαν άδειο μπαλόνι..
η μόνη τους διασκέδαση είναι να ανεβαίνουν κάθε Χριστούγεννα πάνω στη γή .. και να δημιουργούν ..
έκρυθμες καταστάσεις ..”

Μαθητές και μαθήτριες του 22ου Γυμνασίου Πατρών, μέλη οι περισσότεροι της ομάδας Αγωγής Υγείας, παρουσίασαν το μουσικό παραμύθι των Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα <<Αγέλαστη Πολιτεία>>
Παράλληλα η χορωδία μας (34 ατόμων)ερμήνευσε τα παρακάτω τραγούδια: Παραδοσιακά κάλαντα από την Ήπειρο, Santa Claus is coming to town,Last Christmas, Χριστούγεννα remix,Τα Χριστούγεννα σημαίνουν κ.α.
Η γιορτή ήταν αφιερωμένη στην Εμινέλα μας που χάσαμε τόσο απροσδόκητα στα μέσα Οκτώβρη. Η απουσία της ήταν αισθητή. Είχαμε όλοι συγκινηθεί πολύ.
Γρήγορα η συγκίνηση μετατράπηκε σε χαρά και ενθουσιασμό. Η Αγέλαστη Πολιτεία μας ευαισθητοποίησε αλλά και μας διασκέδασε στο έπακρο. Τόσο η ομάδα των Αγέλαστων ανθρώπων όσο και οι καλικάντζαροι έπαιξαν καταπληκτικά. Ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και απέδειξαν πόσα πολλά μπορούν να καταφέρουν με το κέφι και τη ζωντάνια τους.

Καλά Χριστούγεννα παιδιά μου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com

Follow by Email