ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων, και από φέτος του 6ου και του 17ου Γυμνασίου Πατρών.Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.


Η Θεολόγος σας


Σταυρούλα Ζευγαρά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2009

Ένα δώρο για σας, με αγάπη από εμένα

Πριν κλικάρετε εδώ φροντίστε να έχετε απενεργοποιήσει τον ήχο από το playlist, δεξιά σας. Εμπεριέχεται και ένα βίντεο με ήχο που θα ήθελα να το χαρείτε. Καλά να είστε!!!

Click to play this Smilebox scrapbook: Memories 2007 - 2009
Create your own scrapbook - Powered by Smilebox
Make a Smilebox scrapbook΄Ηθελα από καιρό να σας κάνω ένα δώρο!
Σκέφτηκα λοιπόν να συγκεντρώσω κάποια μικρά κομμάτια, από αυτά που αποτελούσαν την απλή μας καθημερινότητα. Θα τα βλέπουμε και θα αντιλαμβανόμαστε πόσο όμορφο και σημαντικό είναι, να μπορείς στη ζωή, να δημιουργείς σχέσεις, που να στηρίζονται στο σεβασμό και στην αλληλοεκτίμηση. Όταν το καταφέρεις αυτό , έρχεται και η αγάπη και τότε γίνεσαι πιο δημιουργικός αλλά και πιο ολοκληρωμένος, πιο ισορροπημένος. Έχεις κερδίσει αναμνήσεις, που σε κάνουν να χαμογελάς κάθε φορά που τις φέρνεις στο νου και σου αφήνουν ζεστασιά στην καρδιά. Να είστε ευλογημένα από το Θεό, παιδιά μου... Θα σας θυμάμαι πάντα με αγάπη.

Η θεολόγος σας

Σταυρούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com

Follow by Email