ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων, και από φέτος του 6ου και του 17ου Γυμνασίου Πατρών.Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.


Η Θεολόγος σας


Σταυρούλα Ζευγαρά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2008

Μια ιδέα γεννιέται!

Προχθες, όταν τελειώσαμε το μάθημα στο Γ3 με πλησίασαν δυο κορίτσια, η Μαρία και η Αναστασία. Μου μίλησαν για αυτά με τα οποία θα ήθελαν να ασχοληθούν μετά το τέλος του σχολείου. Μέσα στα λόγια τους διέκρινα μια μεγάλη αγάπη και μεράκι γι αυτό που είχαν ονειρευτεί να κάνουν.Η Αναστασία αγαπά τα οικονομικά και η Μαρία θα ήθελε να γίνει νηπιαγωγός. Αλλά η μεγάλη της αγάπη είναι η δημοσιογραφία.Και τότε μου ήρθε η ιδέα! Να ξεκινήσει να αρθογραφεί στο other side.Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε το πρώτο άρθρο της εδώ! Καλή αρχή Μαρία!!!
Σύντομα θα ενεργοποιήσουμε έναν χώρο, όπου θα μπορείτε να στέλνετε τα άρθρα σας, τις σκέψεις σας και ό,τι άλλο θεωρείτε ότι θα εμπλούτιζε και θα ομόρφυνε το blog μας!
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!

Σταυρούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com

Follow by Email