ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων,του 6ου , του 17ου,του 11ου ,του 18ου Γυμνασίου Πατρών,του Γυμνασίου Λάππα, του 16ου Γυμνασίου Πατρών κκαι από φέτος του 2ου Γυμνασίου Παραλίας και του ΕΠΑΛ Παραλίας!


Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.

Η Θεολόγος σας
Σταυρούλα Ζευγαρά















Σελίδες

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Αλέξανδρος



Δεν είναι απλά ένα μουσικό κομμάτι, είναι μια δυναμική διαδρομή μέσα από βλέμματα ανθρώπων που δε γνωρίζουμε αλλά αγαπούμε να τους παρατηρούμε να περνούν δίπλα μας, να ερωτεύονται, να αγωνίζονται, να προστατεύουν ο ένας τον άλλον με την αγάπη τους, να ελπίζουν, να ονειρεύονται, με βλέμμα και καρδιά καθαρή, απαλλαγμένη από κάθε μικρότητα, που αναστέλει το πέταγμα της ψυχής προς τον ουρανό.
Δίπλα μας, υπάρχουν άγγελοι που δίνουν το μεγαλύτερο αγώνα της ζωής τους και προσπαθούν να κρατηθούν από αυτό που λέγεται ζωή...
Ο κάθε άνθρωπος κρύβει ένα μεγαλείο, ο Αλέξανδρος είναι ένας από αυτούς. Χαίρομαι γιατί με τη μουσική του, μου έδωσε την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλύτερα. Παρακαλώ το Θεό μέσα από την καρδιά μου, να μείνει έτσι πάντα σπουδαίος και ανεκτίμητος και να βρει την ολοκλήρωση μέσα πό αυτό που αγαπά και υπηρετεί με όλη τη δύναμη της ψυχής του.
Κλείστε τα μάτια και ανοίξτε την καρδιά σας. Ταξιδέψτε μέσα από τις μελωδίες που εναλλάσσονται άλλοτε με ορμητικότητα άλλοτε σα χάδι, όπως τα συναισθήματα των ανθρώπων που άλλοτε είναι απαλά και άλλοτε...κύμα.

Αλέξανδρε, σ ευχαριστώ!
'' Ένα τραγούδι που έγραψα στο πιάνο πριν περίπου 7 χρόνια για ανθρώπους που ποτέ δεν γνώριζα, δεν άκουγα αλλά έβλεπα.. και σκεφτόμουν μόνο ότι ονειρεύονται... ακόμη ελπίζω σε αυτό... ''. / '' A song i wrote on piano almost before 7 years for people that never knew or listened to but only watchin' them... and i was just thinkin' of, they 're dreamin' of... i still hope in that... ''.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com