ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων, και από φέτος του 6ου και του 17ου Γυμνασίου Πατρών.Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.


Η Θεολόγος σας


Σταυρούλα Ζευγαρά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

God Doesn't Make Mistakes

Αντιγράφω απ'το φιλικό blog χαμομηλάκι:
Το βιντεο που θα δείτε έχει τον τίτλο: «Ο Θεός δεν κάνει ποτέ λάθος».Δείτε την τρυφερότητα, την επιμονή, την αγάπη που δείχνει το σκυλάκι της φωτογραφίας σε ένα παιδί με σύνδρομο down

πηγή:http://aoratigonia.blogspot.gr/

2 σχόλια:

Tilemachos Ntav είπε...

Πολύ ωραίο βίντεο κ.α Ζευγαρά.Μέσα από το συγκεκριμένο βιντεάκι κατάλαβα ότι η αγάπη υπάρχει γύρω μας και τα ζώα δείχνουν περισσότερα συναισθήματα από τον απλό των άνθρωπο.Δεν μπορεί το ζώο( ο σκύλος ) να πει "σ'αγαπώ" ,"λυπάμε" αλλά τα επιχειρήματα του που δείχνει . Πολύ γλυκό βιντεάκι !!!

Tilemachos Ntav είπε...

Και όμως είναι αλήθεια η αγάπη υπάρχει γύρω μας αλλά δεν την βλέπουμε με τα μάτια μας !!! Ποιός "ανεύθυνος" είπε πως τα ζώα δεν έχουν ψυχή ; Κάνουν πολύ ΜΕΓΑΛΟ λάθος.Αντίθετα όμως τα ζώα ο σκύλος για παράδειγμα "βγάζει" περισσότερα συναισθύματα από τον απλό άνθρωπο.Πολύ γλυκό αυτό το βιντεάκι !!!

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com

Follow by Email