ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων,του 6ου , του 17ου,του 11ου ,του 18ου Γυμνασίου Πατρών,του Γυμνασίου Λάππα, του 16ου Γυμνασίου Πατρών κκαι από φέτος του 2ου Γυμνασίου Παραλίας και του ΕΠΑΛ Παραλίας!


Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.

Η Θεολόγος σας
Σταυρούλα Ζευγαρά















Σελίδες

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Χάρισε Ζωή! ΚΕΔΜΟΠ 1/2

Το Χάρισε Ζωή στο 2ο Εσπερινό Γυμνάσιο Πατρών!


Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 7.30 μ.μ. το Χάρισε Ζωή βρέθηκε στο 2ο Εσπερινό Γυμνάσιο Πατρών για να ενημερώσει τους μαθητές και τους καθηγητές για τη δωρεά Μυελού των Οστών.

2ο Εσπερινό Γυμνάσιο Πατρών, Διεύθυνση: Άθω & Αξαρλιάν, Τ.Κ. 261 10 – Πάτρα




Κάθε χρόνο χιλιάδες συνάνθρωποι μας, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά, καλούνται να αντιμετωπίσουν κάποια ασθένεια του αίματος, όπως η λευχαιμία και το λέμφωμα. Η μεταμόσχευση μυελού των οστών από συγγενή ή εθελοντή δότη είναι πλέον μια καθιερωμένη θεραπευτική μέθοδος και για ορισμένα νοσήματα του αίματος αποτελεί τη μοναδική θεραπεία. Δυστυχώς ένας μεγάλος αριθμός ασθενών δε διαθέτει ιστοσυμβατό δότη. Η μόνη τους ελπίδα είσαι εσύ. Μπορείς να τους χαρίσεις ζωή με το να εγγραφείς και να ενταχθείς στην Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) είναι ένα κέντρο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που συστάθηκε υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με την Μονάδα Μεταμόσχευσης Αιμοποιητικών Κύτταρων του Αιματολογικού Τμήματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (ΠΓΝΠ). Το ΚΕΔΜΟΠ λειτουργεί από τις 15 Ιανουαρίου 2010 σύμφωνα με την υπ' αριθμό 2201/30-12-2009 απόφαση του Διοικητικού Συμβούλιου του Ελληνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ).

Οι δραστηριότητες του ΚΕΔΜΟΠ επικεντρώνονται: στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την σημασία της ύπαρξης εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην ενημέρωση των πολιτών για την ύπαρξη και λειτουργία της Ελληνικής και Παγκόσμιας δεξαμενής εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην ενημέρωση για τη δωρεά Μυελού των Οστών και την ένταξη εθελοντών δοτών στην Ελληνική (ΕΟΜ) και Παγκόσμια Δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών (Bone Marrow Donors Worldwide, BMDW) στην εξεύρεση οικονομικής υποστήριξης για τις δραστηριότητες δημοσιότητας και λειτουργίας του Κέντρου και κυρίως για τη δαπάνη ΗLA τυποποίησης των εθελοτών δοτών, αναγκαία για την ένταξη τους δότη στην Παγκόσμια Δεξαμενή Δοτών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com