ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων, και από φέτος του 6ου και του 17ου Γυμνασίου Πατρών.Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.


Η Θεολόγος σας


Σταυρούλα Ζευγαρά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Η ΣΩΣΤΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΑΝΟΣ

Τώρα που διδάσκω το μυστήριο της Μετάνοιας, στην Α Λυκείου, θα ήθελα, να είχα πιο πολύ χρόνο και να κουβεντιάζαμε περισσότερο, με εσάς παιδιά μου, για το μυστήριο αυτό. Για εσένα που δεν έχεις εξομολογηθεί ποτέ, ή έχει περάσει πολύς χρόνος από την τελευταία σου φορά, είναι καλή ευκαιρία, να ακούσεις τον πολύ ωραίο λόγο του Πατέρα Ανδρέου Κονάνου και να καταλάβεις βαθύτερα την αναγκαιότητα του μυστηρίου αυτού.Εύχομαι να βοηθηθείς.
 Η Εξομολόγηση-Μετάνοια είναι ένα από τα επτά μυστήρια της Εκκλησίας μας. Συμπεριλαμβάνεται στα υποχρεωτικά μυστήρια (Βάπτισμα, Χρίσμα, Εξομολόγηση,Θεία Ευχαριστία).Τα προαιρετικά είναι ο Γάμος, η Ιεροσύνη και το Ευχέλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com

Follow by Email