ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων,του 6ου , του 17ου,του 11ου ,του 18ου Γυμνασίου Πατρών,του Γυμνασίου Λάππα, του 16ου Γυμνασίου Πατρών κκαι από φέτος του 2ου Γυμνασίου Παραλίας και του ΕΠΑΛ Παραλίας!


Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.

Η Θεολόγος σας
Σταυρούλα Ζευγαρά















Σελίδες

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Για 25 χρόνια νόμιζαν πως ήταν σε κώμα ενώ είχε τις αισθήσεις του!


Απίστευτη είναι η ιστορία του Βέλγου Ρομ Χούμπενς ο οποίος έζησε έναν «εφιάλτη» για 25 χρόνια….
Οι γιατροί πίστευαν πως ο Ρομ βρισκόταν σε κώμα, ενώ στην πραγματικότητα εκείνος είχε τις αισθήσεις του!

Το 1983 ο Ρομ Χούμπενς τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα να ...παραλύσει ολοκληρωτικά. Λέει χαρακτηριστικά για την στιγμή που ξύπνησε μετά το ατύχημα: «Ούρλιαζα αλλά δεν ακουγόταν τίποτε».

Οι γιατροί δεν κατάλάβαιναν τίποτε από την προσπάθειά του να επικοινωνήσει μαζί τους και τον θεωρούσαν πλέον «φυτό»: «Έγινα μάρτυρας στο δικό μου δράμα όσο οι γιατροί και οι νοσοκόμες προσπαθούσαν να μου μιλήσουν, μέχρι που εξανεμίστηκαν οι ελπίδες τους».

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μία ακολουθία λανθασμένων εξετάσεων από τους γιατρούς. Έτσι ο Χούμπενς υπέφερε σιωπηλά, ανίκανος να επικοινωνήσει με τους γονείς του, ή τους φίλους του που τον επισκέπτονταν και να τους πει ότι ήταν ξύπνιος και καταλάβαινε ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει στο δωμάτιό του.

Τυχερός μες στην ατυχία του, ο Ρομ Χούμπενς, επανεξετάστηκε πριν 3 χρόνια στο πανεπιστήμιο της Λιέγης και έτσι ανακαλύφθηκε πως ήταν παράλυτος και πως όλα αυτά τα χρόνια ο εγκέφαλός του λειτουργούσε κανονικά.

iefimerida.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com