ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων, και από φέτος του 6ου και του 17ου Γυμνασίου Πατρών.Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.


Η Θεολόγος σας


Σταυρούλα Ζευγαρά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011

Έλληνες, Ξυπνήστε.

Πρόκειται για τον ισχυρότερο σεισμό στην Ιαπωνία τα τελευταία 140 χρόνια, ο οποίος προκάλεσε γιγάντιο τσουνάμι που σάρωσε τις βορειοανατολικές ακτές της χώρας. Ο μέχρι τώρα απολογισμός κάνει λόγο για χιλιάδες αγνοούμενους, ενώ ήδη το πρώτο 24ωρο είχαν επιβεβαιωθεί περίπου 500 νεκροί, μεταξύ των οποίων και οι επιβάτες δύο τρένων που παρασύρθηκαν από τα νερά.
2000 νεκροί και ο Καντάφι συνεχίζει...
                                                                  

οικονομική κρίσηΠριν λίγες ημέρες μου είπε ένας παππούλης : Φτώχεια παιδί μου,  φτώχεια πολύ...Να πριν λίγες ημέρες πήγα στο νοσοκομείο τη γιαγιά και όταν πήγα να πληρώσω το εισιτήριο είδα ένα γεροντάκι να κλαίει στο ταμείο. Μετρούσε ξανά και ξανά τα κέρματα και δεν του έφταναν να πληρώσει για την εξέταση. Είχε σχεδόν 2 ευρώ και το εισιτήριο εκανε 5... Η ταμίας δεν τα δεχόταν, ήθελε όλο το ποσό...και το γεροντάκι έκλαιγε και παρακαλούσε...Μα δεν έχω....Κοίταξε ...Να... και μετά παππού τι έγινε; Συμπλήρωσε η ταμίας το ποσό; Μα τι λες παιδί μου; Η ταμίας ανένδοτη, ο παππουλάκος με 2 ευρώ στην τσέπη, απελπισία...Η λύση βρέθηκε, είναι αυτή που φαντάζεστε αλλά δεν σας την αποκαλύπτω, εκτός....  Ελλάδα 2011: Αποπροσανατολισμός και αποχαύνωση. Μέθοδος σίγουρη αλλά όχι πάντα αποτελεσματική.  Έλληνες, Ξυπνήστε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com

Follow by Email