ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων,του 6ου , του 17ου,του 11ου ,του 18ου Γυμνασίου Πατρών,του Γυμνασίου Λάππα, του 16ου Γυμνασίου Πατρών κκαι από φέτος του 2ου Γυμνασίου Παραλίας και του ΕΠΑΛ Παραλίας!


Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.

Η Θεολόγος σας
Σταυρούλα Ζευγαρά















Σελίδες

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΓΑΖΑ: Έφτασαν οι Έλληνες εκπαιδευτικοί


- Δείτε φωτογραφίες από την αποστολή στην Παλαιστίνη

11-06-2010




Στις 13.00 ώρα Ελλάδας σήμερα Παρασκευή 11/6 έφτασε η αντιπροσωπεία των ελλήνων εκπαιδευτικών στην περιοχή της Γάζας μετά από 6ωρη ταλαιπωρία στα σύνορα με την Αίγυπτο. Έγινε συνάντηση με αντιπροσωπεία της παλαιστινιακής κυβέρνησης που περίμενε τους εκπαιδευτικούς και στις 13.30 ξεκίνησαν για την πόλη της Γάζας.

Η alfavita.gr θα έχει συνεχή ενημέρωση από το μέλος του Δ.Σ της ΟΛΜΕ Αγγελική Φατούρου που συμμετέχει στην αποστολή.

Θυμίζουμε ότι η αποστολή των Ελλήνων εκπαιδευτικών αναχώρησε την Πέμπτη 10/6 για τη Γάζα.


Έλληνες εκπαιδευτικοί στη Γάζα για το χτίσιμο σχολείου


10-06-2010

Μια νέα αποστολή προς τη Γάζα αναχωρεί σήμερα Πέμπτη από τη χώρα μας, αυτή τη φορά με πρωτοβουλία εκπαιδευτικών, που έχουν συγκεντρώσει χρήματα για την ανέγερση ενός κατεστραμμένου από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς σχολείου στη Γάζα. Σκοπός το σπάσιμο του αποκλεισμού, η έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και η επιτόπου εκτίμηση της κατάστασης του συγκεκριμένου σχολείου για να διασφαλιστεί ότι η οικονομική βοήθεια θα φτάσει σε αυτό και θα χρησιμοποιηθεί για την ανοικοδόμησή του.

Το μέλος της αποστολής Αγγελική Φατούρου (μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ) επισημαίνει ότι «ο εκπαιδευτικός κόσμος δεν έμεινε αδιάφορος απέναντι στον ηρωικό αγώνα του Παλαιστινιακού λαού: οργάνωσε αντιπολεμικά μαθήματα στις τάξεις, συμμετείχε στα αντιπολεμικά συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν σε δεκάδες πόλεις, ξεκίνησε μεγάλη πανελλαδική καμπάνια «Ένα σχολείο για τη Γάζα», στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες σύλλογοι εκπαιδευτικών, για τη συγκέντρωση χρημάτων με σκοπό την ανέγερση ενός κατεστραμμένου -από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς- σχολείου στη Γάζα και επικοινώνησε με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της δοκιμαζόμενης αυτής γωνιάς του πλανήτη εκφράζοντας τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του».

Στην αποστολή θα συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί: Φατούρου Αγγελική, καθηγήτρια, μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ, Μαχά Μαρία, καθηγήτρια, μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Περιστερίου, Φωκιανός Στέλιος, δάσκαλος, Αντωνόπουλος Παύλος, καθηγητής, Γαλάνης Γιώργος, δάσκαλος, Πρόεδρος συλλόγου εκπαιδευτικών ΠΕ Πειραιά «η Πρόοδος», Δαφνής Γρηγόρης, καθηγητής, Δούκα Ευαγγελία, πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών ΠΕ Άνω Λιοσίων, Προκόπη Αδριανή, δασκάλα και Ψιμούλη Χρυσούλα, καθηγήτρια, μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com