ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων,του 6ου , του 17ου,του 11ου ,του 18ου Γυμνασίου Πατρών,του Γυμνασίου Λάππα, του 16ου Γυμνασίου Πατρών κκαι από φέτος του 2ου Γυμνασίου Παραλίας και του ΕΠΑΛ Παραλίας!


Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.

Η Θεολόγος σας
Σταυρούλα Ζευγαρά















Σελίδες

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Καλή δύναμη Θανάση! Θα βγεις νικητής!!!

Πόσος πόνος υπάρχει πίσω από μια κλειστή πόρτα... Χτυπάς και μπαίνεις και γίνεσαι κι εσύ μέρος του...γιατί εισαι άνθρωπος και ο αδελφός σου, δε θέλεις να νιώθει ότι δίνει μόνος τη μάχη.
Πριν λίγες μέρες η Χρυσούλα, μαθήτριά μου, μου μετέφερε την έκκληση του ιερέα, στην κυριακάτικη λειτουργία.
<< Νέος 38 ετών , πατέρας δυο παιδιών, χρειάζεται αμεσα μεταμόσχευση μυελού των οστών>>.
- Να βοηθήσουμε εμείς, κυρία, φώναξαν όλα τα παιδιά στην τάξη με μια φωνή.
-Ναι παιδιά μου, εμείς.
Εκδόσαμε λοιπόν ένα μικρό περιοδικό και τα χρήματα που συγκεντρώσαμε,350 ευρώ, τα προσφέραμε σήμερα στον πατέρα του Θανάση, τον κύριο Αντώνη, άνθρωπο πονεμένο, φτωχό αλλά πάνω από όλα αξιοπρεπή.
-Δεν έπρεπε...πώς το μάθατε;...τα παιδιά μάζεψαν τα χρήματα για το Θανάση μου;
-Ναι, κύριε Αντώνη, τα παιδια του 22ου Γυμνασίου Πατρών, από το υστερημα των γονιών τους. Κι ας μη ζουν σε πλούσιες συνοικίες οι γονείς, και ξέρεις, οι πιο πολλοί, δεν κάνουν κάθε μέρα μεροκάματο.Άλλοι πάλι, είναι άνεργοι μήνες, αλλά έχουν καρδιά, φιλότιμο και πονάνε στον πόνο του άλλου.
Στο τέλος ΄μας αποχαιρέτησε σφίγγοντας με θέρμη το χέρι και μιλώντας μόνο με την καρδιά μας εξομολογήθηκε ότι πριν 20 χρόνια και ο ίδιος είχε βοηθησει να μαζευτουν χρήματα για να χειρουργηθεί το παιδί ενός άλλου...
Καλή δύναμη Θανάση και θα βγεις Νικητής!
θα έρθουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά, μόλις βγεις από την εντατική.
Θα είσαι στις προσευχές μας και είμαι σίγουρη ότι ο Θεός και η Παναγία μας, θα τις ακούσει. Εκπέμπουμε στη συχνότητα της ΑΓΑΠΗΣ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com