ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων, και από φέτος του 6ου και του 17ου Γυμνασίου Πατρών.Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.


Η Θεολόγος σας


Σταυρούλα Ζευγαρά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

Εξαρθρώθηκε αρρωστημένο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας-Ασύλληπτος βασανισμός νηπίων!


Συντάχθηκε απο τον/την Σοκόλης Νικόλαος
Παρασκευή, 08 Οκτώβριος 2010 15:42

Βελόνες και σύριγγες καρφωμένες στα γεννητικά 'οργαναν βρεφών ηλικίας μόλις 8-9 μηνών μέχρι και παιδιά ηλικίας 9 ετών! Αυτές τις σοκαριστικές εικόνες αντίκρισαν οι άντρες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος στα βίντεο που ήρθαν στο φως μετά από επιχείρηση, όπως ανακοινώθηκε από τον προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής Μανώλη Σφακιανάκη.

Δύο από τους κατηγορούμενους έχουν απασχολήσει για ασέλγεια ανηλίκων και πρόκειται για έναν 52χρονο ελεύθερο επαγγελματία που είχε στον υπολογιστή του αποθηκευμένα και ταξινομημένα τα προφίλ 650 κοριτσιών μέσω Hi5, έναν εκπαιδευτικό, έναν απόστρατο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας, έναν σκηνοθέτη, έναν σκιτσογράφο, επιχειρηματίες, δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους και ελεύθερους επαγγελματίες.


Μια γιγαντιαία επιχείρηση της Αστυνομίας με την κωδική ονομασία«ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ» - για την πάταξη του φαινομένου της πορνογραφίας ανηλίκων στο ίντερνετ - που κράτησε τέσσερις ολόκληρους μήνες έστειλε στον εισαγγελέα 177 άτομα με βαρύτατες κατηγορίες. Συνολικά συνελήφθησαν εντός των ορίων του αυτοφώρου 18 από τους οποίους οι 16 είναι Έλληνες και 2 αλλοδαποί ενώ.. δύο ημεδαποί αναζητούνται στα όρια του Αυτοφώρου για παραβάσεις των διατάξεων του «πορνογραφία ανήλικων μέσω διαδικτύου». Για τους υπόλοιπους σχηματίστηκε δικογραφία και πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη.Έρευνες 4 μηνών
Από παγκόσμια ψηφιακή έρευνα στο διαδίκτυο διαπιστώθηκε παγκοσμίως η εμπλοκή χρηστών του Ιντερνετ από 170 Χώρες σε 144.285 ηλεκτρονικά ίχνη, ενώ για την Ελλάδα διαπιστώθηκε η εμπλοκή(προμήθεια υλικού παιδικής πορνογραφίας) τριακοσίων εξήντα ενός διαφορετικών μοναδικών ηλεκτρονικών ιχνών. Σε ψηφιακή ανάλυση η οποία πραγματοποιήθηκε στα συγκεκριμένα ηλεκτρονικά ίχνη και διήρκησε τέσσερις μήνες, ταυτοποιήθηκαν ψηφιακά 177 χρήστες ίντερνετ να έχουν διακινήσει στο διαδίκτυο σκληρότατο υλικό παιδικής πορνογραφίας, στο οποίο απεικόνιζαν πολύ μικρά παιδιά(νήπια) σε σεξουαλική δραστηριότητα με ενηλίκους. Η ηλεκτρονική ανάλυση και η έρευνα έδειξε, ότι οι κατηγορούμενοι δρούσαν, διακινώντας το υλικό από τις πόλεις της Αττικής, της Κρήτης, της Πρέβεζας, της Κέρκυρας, της Λευκάδας, του Μεσολογγίου, της Πάτρας, του Αιγίου, της Καλαμάτας, του Γαλαξιδίου, της Λιβαδειάς, της Θήβας, της Μυκόνου, της Σύρου, της Ρόδου, της Μύλου, της Πάρου, της Κως, της Λαμίας, της Θεσσαλονίκης, των Ιωαννίνων, της Άρτας, της Καλαμαριάς, της Σκιάθου, του Βελεστίνου, της Κατερίνης, της Καρδίτσας, της Μυτιλήνης, των Τρικάλων, των Σερρών, της Χαλκιδικής, της Νάουσας, της Αριδαίας, της Κοζάνης, της Πτολεμαΐδας, των Γρεβενών, της Καβάλας, του Κιλκίς, της Αλεξανδρούπολης, της Κομοτηνής, της Λάρισας, των Γρεβενών και της Ημαθίας. Κλιμάκια αστυνομικών της Ασφάλειας μετέβηκαν στις συγκεκριμένες πόλεις και διενήργησαν έρευνες από τις οποίες προέκυψε ψηφιακό υλικό του οποίου ότι η σκληρότητα σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν πρωτοφανής(βασανισμός νηπίων). Από τις μέχρι τώρα διενεργηθείσες έρευνες, κατασχέθηκαν τριακόσιοι οκτώ σκληροί δίσκοι, τριάντα εννέα φορητοί υπολογιστές και πλήθος ψηφιακών δίσκων CD - DVD συνολικής χωρητικότητας 211.000 GB (211-ΤΒ) τα οποία διερευνώνται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, για να διαπιστωθεί εάν οι εμπλεκόμενοι συνεργάζονταν μεταξύ τους ή με άλλους χρήστες του Ίντερνετ με σκοπό την ανταλλαγή και την διακίνηση αρχείων πορνογραφίας ανηλίκων. Μάλιστα διαπιστώθηκε κατά την διενέργεια των ερευνών ότι ορισμένοι από τους εμπλεκόμενους χρήστες ενώ απουσίαζαν από την οικία τους είχαν ενεργοποιήσει ειδικό πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων και κατέβαζαν υλικό παιδικής πορνογραφίας από άλλους παιδόφιλους που βρίσκονταν σεδιάφορα μέρη του πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com

Follow by Email