ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων, και από φέτος του 6ου και του 17ου Γυμνασίου Πατρών.Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.


Η Θεολόγος σας


Σταυρούλα Ζευγαρά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2010

Η χαρά της επικοινωνίας.Μάθε να βλέπεις κάτι ωραίο στην ψυχή του άλλου. Ομιλία του π. Ανδρέα Κονάνου στην Χριστιανική Εστία Πατρών.

Ο πατέρας Ανδρέας Κονάνος είναι καθηγητής της Θεολογίας και διδάσκει σε σχολείο των Αθηνών. Ακούγοντας τις ομιλίες του ένα πράγμα ευχήθηκα, να ήμουν και πάλι παιδί και να είχα δάσκαλό μου τον π. Αντρέα.
Ευχαριστώ το Θεό που με την καλή χρήση της τεχνολογίας μας δίνεται η ευκαιρία να γινόμαστε και πάλι μαθητές, έστω και εξ Αποστάσεως!
Σταυρούλα

http://istologio.org/

5 σχόλια:

Xristina είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ.ΑΚΟΥΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥ,Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΕΡΕΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΩΣ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ?Υ.Γ. ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΑΦΗΝΩ,ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ.ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΑ είπε...

Έχω την εντύπωση ότι είναι σε κάποια εκκλησία στο Παγκράτι. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να καλέσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας τηλ. 2104118602 2104118602 .
Dες και τη σελίδα του π.Ανδρέα
http://www.atheataperasmata.com/pandreas/index.htm

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΑ είπε...

Για τον τόπο εξομολόγησης βρήκα κάτι καινούριο! (από τη σελίδα του).
Αν είσαι νέα ή νέος, κι έρχεσαι για πρώτη φορά (κατόπιν συνεννόησης) ο ναός βρίσκεται: στα φανάρια μετά την ΕΡΤ στη Μεσογείων, (όπως ανεβαίνουμε από αγία Παρασκευή προς Σταυρό), κάνουμε αριστερά και στο πρώτο δεξιά, στην οδό Ψαρών. Τηλ. : 210 6391655 210 6391655 . Αν όμως έρχεσαι από το Σταυρό προς Αθήνα, μετά τα είδη υγιεινής του Γιαννόπουλου, στα φανάρια κάνεις δεξιά, και αμέσως πάλι δεξιά, στην οδό Ψαρών.

Xristina είπε...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά είναι πολύ χαρισματικός. Οι εκπομπές του στην Πειραική Εκκλησία είναι καταπληκτικές, μπορείς να τις ακούς για ώρες.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com

Follow by Email