ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων,του 6ου , του 17ου,του 11ου ,του 18ου Γυμνασίου Πατρών,του Γυμνασίου Λάππα, του 16ου Γυμνασίου Πατρών κκαι από φέτος του 2ου Γυμνασίου Παραλίας και του ΕΠΑΛ Παραλίας!


Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.

Η Θεολόγος σας
Σταυρούλα Ζευγαρά















Σελίδες

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Β2, Β3, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Β2και του Β3 ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο.
<< ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ, ΔΥΝΑΜΩΝΩ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ>>
Η δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της διδακτικής ενότητας 15:<< Η παραβολή του σπλαχνικού Σαμαρείτη. Ο πλησίον μας κι εμείς>>.
Οι μαθητές του Β2 και του Β3, χωρίστηκαν σε ομάδες 4-6 ατόμων, επέλεξαν με δική τους πρωτοβουλία, τη Μ.Κ.Ο. που θα ερευνούσαν και ορίστηκε να μεταφέρουν και στους συμμαθητές τους τα κυριότερα στοιχεία από την ίδρυση και το στόχο της επιλογής τους.
Πράγματι, πέρα από τη συλλογή πληροφοριών και ενημέρωση των συμμαθητών τους, ετοίμασαν όμορφες αφίσες, βάζοντας την προσωπική τους σφραγίδα και δημιουργικότητα.
Το σχολείο μας,στα πλαίσια του μαθήματος των Θρησκευτικών, έχει ήδη συνεργαστεί με τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ και από φέτος είμαστε ανάδοχοι γονείς του μικρού Τζόζεφ από την Γκάνα.

Ο πλησίον είναι ο καθένας δίπλα μας, χωρίς διακρίσεις και ρατσισμούς.
Δείχνουμε έμπρακτα την αγάπη μας και την αλληλεγγύη μας στο συνάνθρωπό μας.
Στο πρόσωπο του πλησίον βλέπουμε το Θεό.


Β2 και B3συγχαρητήρια!!!

























Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com