ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων,του 6ου , του 17ου,του 11ου ,του 18ου Γυμνασίου Πατρών,του Γυμνασίου Λάππα, του 16ου Γυμνασίου Πατρών κκαι από φέτος του 2ου Γυμνασίου Παραλίας και του ΕΠΑΛ Παραλίας!


Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.

Η Θεολόγος σας
Σταυρούλα Ζευγαρά















Σελίδες

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Το χαμόγελο της μοναχής Ευπραξίας στην Αριζόνα!!!




Εικόνες που μας συγκλονίζουν…

Η φωτογραφία του γέροντος Ιωσήφ … Η οσιακή κοίμηση του π. Δανιήλ Γούβαλη και του π. Ευσταθίου Κοντοράβδη... Και τώρα η φωτογραφία της μοναχής Ευπραξίας από την Αριζόνα…

Διαβάζουμε στο μπλογκ “Για την απλή και ήσυχη ζωή συν πάσι τοις αγίοις” που δημοσιεύει τη φωτογραφία :

H μοναχή Ευπραξία εκοιμήθη προ ολίγων μηνών , νοσούσα εκ καρκίνου, στην έρημο της Αριζόνα στις ΗΠΑ.

Κοντά της ήταν ο γέρων Εφραίμ ο Φιλοθεϊτης.

Η φωτογραφία και οι πληροφορίες ερανίσθηκαν από αμερικανούς φίλους.

( http://misha.pblogs.gr/2009/09/thanatos-monahhs-sthn-arizona.html )

Κόντρα στο “ευαγγέλιο της υγείας” που προπαγανδίζουν αμερικανόφερτες αιρέσεις των πεντηκοστιανών και των ψευτοχαρισματικών, οι ορθόδοξοι μοναχοί και μοναχές δίνουν μηνύματα ΖΩΗΣ και μετά την κοίμησή τους… Το σώμα τους , και μετά θάνατον, αντανακλά την κατάσταση της καρδιάς τους και τη πρόγευση της Βασιλείας των Ουρανών.

Είναι ένα μήνυμα ζωής προς όλους μας που ζούμε χαμένοι μέσα στη μοναξιά των μεγαλουπόλεων, τον εγωισμό μας, την προσκόλληση σε υλικά αγαθά, διασκεδάσεις, ουσίες και οινοπνεύματα,πολιτικές ιδεολογίες και ψευτοθρησκείες… Είναι ένα μήνυμα να αλλάξουμε ζωή και να έρθουμε κοντά Του, κοντά σ’ Αυτόν που είναι η ΟΔΟΣ και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΖΩΗ και η ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ. Είναι μια απτή απόδειξη των αποτελεσμάτων της Αγάπης, της νοερής προσευχής, της Μυστηριακής ζωής μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία…

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΟΝΕΙΡΟ.ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΧΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ.ΛΕΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ?ΠΟΣΟ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com