ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων, και από φέτος του 6ου και του 17ου Γυμνασίου Πατρών.Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.


Η Θεολόγος σας


Σταυρούλα Ζευγαρά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2009

Άγγιγμα Αγάπης των Παιδιών μας21 κουτιά γάλα εβαπορέ, 43 πακέτα μακαρόνια, 24 πακέτα ρύζι, 11 πακέτα όσπρια, ζάχαρη, τόνοι, τοματοχυμοί, σνακς, φρουτοχυμοί.
Για άλλη μια φορά τα παιδιά του 22ου Γυμνασίου Πατρών συγκέντρωσαν τρόφιμα και τα πρόσφεραν σε οικογένεις που τα έχουν ανάγκη. Επισκεφτήκαμε με το Νίκο το Μόραγλη, την οικογένεια της Μαρίας, χήρας μόλις ενός μήνα με 8 παιδιά, τα τρία από αυτά με ειδικές ανάγκες.
Παράλληλα συγκεντρώθηκαν και 1050 ευρώ, που μέρος από αυτά διατέθηκε και τα υπόλοιπα θα διατεθούν σύντομα.
Ευχαριστώ πολύ, όλους εσάς που ανταποκριθήκατε άμεσα για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας.
Ο Θεός να ευλογεί εσάς και τις οικογένειές σας.

1 σχόλιο:

Xristina είπε...

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ,ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΕΧΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚ.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com

Follow by Email