ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων,του 6ου , του 17ου,του 11ου ,του 18ου Γυμνασίου Πατρών,του Γυμνασίου Λάππα, του 16ου Γυμνασίου Πατρών κκαι από φέτος του 2ου Γυμνασίου Παραλίας και του ΕΠΑΛ Παραλίας!


Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.

Η Θεολόγος σας
Σταυρούλα Ζευγαρά















Σελίδες

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Διδαχές π. Πορφυρίου

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ.ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ,ΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑ.ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ.ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΑΓΙΟ ΦΥΛΑΧΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΟΛΑ.ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ SIDE ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΣΑ ΔΩ ΣΤΟ ΣΧΟΧΕΙΟ.ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΑ είπε...

Αγαπημένη μου Χριστίνα
η παρατήρησή σου, μου έδωσε μια ιδέα, που θα έπρεπε να την είχα σκεφτεία από καιρό. Αν κοιτάξεις το κείμενο της υποδοχής, θα καταλάβεις.
Η σελίδα αυτή είναι σαφώς αφιερωμένη, σε εσάς τους γονείς. Πώς θα μπορούσα να σας αποκλείσω άλλωστε, αφού μας ενώνει η αγάπη για τα παιδιά μας;
Χαίρομαι που είσαι ακόμη εδώ και με διαβάζεις και θα χαρώ πολυ να σε δω και στο σχολείο. Οι διδαχές των Γεροντάδων να μας συντροφεύουν πάντα. Την ευλογία τους να έχουμε.
Σταυρούλα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com