ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων, και από φέτος του 6ου και του 17ου Γυμνασίου Πατρών.Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.


Η Θεολόγος σας


Σταυρούλα Ζευγαρά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!!

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
ΠΛΗΣΙΑΣΤΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥ. ΞΕΔΙΠΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ , ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ!
ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΝ. ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ. ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΙΞΤΕ, ΟΤΙ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΒΙΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ...ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ.
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ!

ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com

Follow by Email