ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων, και από φέτος του 6ου και του 17ου Γυμνασίου Πατρών.Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.


Η Θεολόγος σας


Σταυρούλα Ζευγαρά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2009

Αναζητώντας καταφύγιο...

http://www.youtube.com/watch?v=ifhSTPubgZM


Ένα βίντεο για πολιτική ανικανότητα και ηλιθιότητα, επανηλειμένη εγκληματική αμέλεια και συμπεριφορά κατά της κοινωνίας, εμπρησμό και διαφυγή, αλλά επίσης για την υπεράνθρωπη προσπάθεια, ηρωισμό και αυτοθυσία. Ένα βίντεο φτιαγμένο με πόνο ψυχής και ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ, με μοναδικό σκοπό να εκφράσει την οργή, την αγανάκτηση και την ανάγκη για διαμαρτυρία.

Ας μην αφήσουμε αυτές τις εικόνες να φύγουν απ την μνήμη μας. Είναι ευθύνη μας να τα διορθώσουμε και στο χέρι μας να τα διατηρήσουμε!

Το βίντεο αυτό αφιερώνεται στους πυροσβέστες και εθελοντές, τους πραγματικούς ΗΡΩΕΣ της απαίσιας εποχής στην οποία ζούμε.

1 σχόλιο:

Xristina είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ.ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΟΡΓΗ ,Η ΘΛΙΨΗ ,ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΗΔΙΑ ,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ,[ΤΩΡΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ]ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΗ ΠΑΘΕΙ ΟΛΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ.[ΤΑ ΤΡΥΦΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΙΣΗΣ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ].ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΟΛΦΙΝΟΥ.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com

Follow by Email