ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων,του 6ου , του 17ου,του 11ου ,του 18ου Γυμνασίου Πατρών,του Γυμνασίου Λάππα, του 16ου Γυμνασίου Πατρών κκαι από φέτος του 2ου Γυμνασίου Παραλίας και του ΕΠΑΛ Παραλίας!


Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.

Η Θεολόγος σας
Σταυρούλα Ζευγαρά















Σελίδες

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Πώς λογίζεται η Αγάπη;

ο πρόλογος της ταινίας είναι εμπνευσμένος από το βιβλίο του Παπαθανασίου: ο Θεός μου, ο αλλοδαπός.

Πώς λογίζεται η Αγάπη;

Πώς λογίζεται η αγάπη, εν έτει 2008;

Πρωταγωνιστές, έφηβοι, παιδιά Γυμνασίου. Κάτοικοι Πατρών. Mιας μεγαλούπολης όπου οι ακρότητες και οι κοινωνικές ανισότητες, δεν περνούν απαρατήρητες. Έλληνες, Αλβανοί, Ρουμάνοι, Βούλγαροι, Γεωργιανοί, ενωθήκαμε αυτές τις άγιες μέρες, για να προσφέρουμε αλληλεγγύη και αγάπη στα αδέλφια μας που ζουν δίπλα μας...

Πώς λογίζεται η Αγάπη;

Η Αγάπη λογίζεται ως γενναιοδωρία, ως προσφορά των μαθητών μου και των γονιών τους, όταν από το πλεόνασμα μερικών, αλλά και από το υστέρημα των περισσότερων συγκεντρώσαμε τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια και τα προσφέραμε ως δώρο Αγάπης σε 7 οικογένειες καθώς και στο ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων <<Κιβωτός της Αγάπης>>.

Η Αγάπη λογίζεται σα δάκρυ, το δάκρυ που κάλυψε το βλέμμα μας, όταν η Αντιγόνη μου, χωρίς δεύτερη σκέψη, χάριζε το ρολόι της στη Θοδώρα, τρόφιμο 23 χρονών της <<Κιβωτού>>, όταν εκείνη μας ζήτησε ένα.

Η Αγάπη λογίζεται ως σιωπή, σιωπή και επικοινωνία του Γιάννη και του μικρού, όταν ο τελευταίος με περασμένο το χεράκι του μέσα από τα κάγκελα, έπαιζε με το μπουφάν του Γιάννη, σα να μην υπήρχε τίποτα πιο σπουδαίο, τίποτα πιο συναρπαστικό από αυτό το κομμάτι ύφασμα.

Έτσι λογίζεται η Αγάπη, παιδιά του 22ου Γυμνασίου Πατρών. Αγαπημένοι μου γονείς, να είστε περήφανοι για τα παιδιά σας!!! Ό,τι καταφέραμε φέτος, το καταφέραμε χάρη σε εσάς και σε εκείνα. Ο Θεός να σας έχει καλά όλους και να ευλογεί τις οικογένειές σας. ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. Η Θεολόγος του 22ου Γυμνασίου Πατρών Σταυρούλα Ζευγαρά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com