ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων, και από φέτος του 6ου και του 17ου Γυμνασίου Πατρών.Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.


Η Θεολόγος σας


Σταυρούλα Ζευγαρά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2008

Ιερά Μονή Θεοβαδίστου Όρους Σινά, Αγίας Αικατερίνης. Κλικάροντας στον τίτλο, μπορείς να συνδεθείς με το δικτυακό τόπο της Ιεράς Μονής. Έχει ενδιαφέρον


Ιερά Μονή Θεοβαδίστου Όρους Σινά, Αγίας Αικατερίνης


Στον τόπο της Ιεράς Μονής του Θεοβαδίστου Όρους Σινά, Αγίας Αικατερίνης ο Μωυσής είδε το όραμα της Φλεγόμενης Βάτου ενώ έβοσκε τα πρόβατα του Ιοθώρ. Στην κορυφή του ίδιου όρους, ο Θεός του παρέδωσε αργότερα και το Νόμο (Δέκα Εντολές). Η Ιερά Μονή του Θεοβαδίστου Όρους Σινά, είναι το αρχαιότερο εν λειτουργία Χριστιανικό μοναστήρι με αδιάσπαστη ζωή δέκα επτά τουλάχιστον αιώνων.

Κλικάροντας στον τίτλο, θα έχεις τη δυνατότητα να περιηγηθείς στον ιστότοπο του Μοναστηριού και να μάθεις πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com

Follow by Email